|

În plus față de anul trecut, peste 1.000 de pensionari vor beneficia de călătorii gratuite cu autobuzul, la Bârlad. Iată condițiile!

de Mihaela NICULESCU

Astăzi, în ședința Consiliului Local Bârlad, va fi supus votului aleșilor locali proiectul privind modificarea plafonului veniturilor până la care pensionarii vor primi gratuități pentru transportul public local de călători în municipiu. Conducerea primăriei a propus o creștere a plafonului de la 600 la 700 lei, plafonul fiind majorat ultima dată în martie 2014.

Această propunere a fost luată ca urmare a nenumăratelor cereri venite din partea pensionarilor cu venituri puțin peste 600 lei. A mai contat și faptul că majoritatea pensionarilor cu venituri între 600 și 700 de lei din Bârlad suferă de…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=243322

Publicat de pe 28 Feb 2018. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, VASLUI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii