|

Investirea noului subprefect (video)

Astazi in cadrul unei ceremonii desfasurata la Institutia prefectului, a fost investit in functie noul subprefect al judetului. Fostul inspector sef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca, Daniela Lozneanu, a devenit astazi, oficial subprefect al judetului Botosani. Numirea in noua functie a fost facuta in prezenta secretarului de stat din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne, comisar Mihai Dan Chirica si a subsecretarului de stat al Ministerului Dezvoltarii, Angel Gheorghiu.
Subsecretarul de stat al Ministerului Dezvoltarii, Angel Gheorghiu, a felicitat-o pe Daniela Lozneanu in noua sa calitate de subprefect.
Incepand de astazi noul…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=209717

Publicat de pe 13 Dec 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, BOTOȘANI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...