|

Invitație la vizionarea filmului „Les fugitifs”, la Biroul Francez

În prezența noului lector francez la Suceava, miercuri, 1 noiembrie, ora 18:00, Biroul Francez continuă difuzarea de film francez și vă invită să vizionați Les fugitifs (Fugarii), din 1986.

Firul întâmplărilor îi surprinde pe Gerard Depardieu și Pierre Richard (cunoscut publicului larg și ca „Marele Blond”) într-o ipostază deosebită, de la conflict la prietenie, aflați în situații limită, la granița între bine și rău, între dreptate și nedreptate etc. Les Fugitifs este o comedie de aventură, cu un subiect mereu actual, în care cele două personaje, François Pignon și Jean Lucas, fac istorie pentru generații de ieri și de azi.

Filmul a fost apreciat…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=187859

Publicat de pe 30 Oct 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...