|

Ioan Balan: „Asigurarea de sănătate ar trebui să presupună acoperirea riscurilor începând din data și de la ora la care angajatul contribuie”

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan i-a adresat o interpelare ministrului Sănătății, Florian Bodog, privitoare la angajații care apar ca fiind neasigurați în sistemul de sănătate.
Este de-a dreptul greu de crezut faptul că, după ce s-au cheltuit zeci de milioane de euro în sisteme informatice, în platforme software, în implementarea cardului de sănătate şi multe alte proiecte de informatizare a sistemului asigurărilor de sănătate, în anul 2017, angajaţi cu forme legale, care plătesc la zi contribuţiile obligatorii de sănătate, exact în momentul în care au nevoie de asistenţă medicală, constată cu surprindere că nu apar în bazele de date ale caselor de…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=164011

Publicat de pe 14 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...
  • Delia: Buna ziua. Transportul public in Burdujeni-Sat este compromis de decizia fara scrupule a celor din conducere....
  • Videochat Bucuresti: se castiga din ce in ce mai multi bani din videochat, iar asta nu poate sa fie decat un lucru...