|

Ioan Balan, către ministrul Finanțelor: „Românii din străinătate riscă amenzi din cauza unei informări insuficiente din partea autorităţilor române”

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan i-a adresat o interpelare ministrului de finanțe, Ionuț Mișa, în care îi solicită să explice care sunt motivele pentru care a decis modificarea Codului de procedură fiscală și a introdus sancțiuni contravenționale pentru românii care nu depun chestionarul pentru stabilirea rezidenței, în condițiile în care nu au făcut o informare a cetățenilor care lucrează în străinătate.
În data de 30 august, Guvernul României a adoptat Ordonanţa nr. 30/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, ordonanţă publicată în Monitorul Oficial al României, nr. 708 din 31 august 2017. La…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=171449

Publicat de pe 29 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...