|

Ioan Balan, către ministrul Finanțelor: „Românii din străinătate riscă amenzi din cauza unei informări insuficiente din partea autorităţilor române”

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan i-a adresat o interpelare ministrului de finanțe, Ionuț Mișa, în care îi solicită să explice care sunt motivele pentru care a decis modificarea Codului de procedură fiscală și a introdus sancțiuni contravenționale pentru românii care nu depun chestionarul pentru stabilirea rezidenței, în condițiile în care nu au făcut o informare a cetățenilor care lucrează în străinătate.
În data de 30 august, Guvernul României a adoptat Ordonanţa nr. 30/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, ordonanţă publicată în Monitorul Oficial al României, nr. 708 din 31 august 2017. La…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=171449

Publicat de pe 29 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii