|

Liviu Dragnea a răbufnit la Sucevița: Oameni buni, avem o țară și nu mai vrem să fie jefuită. Avem dreptul să spune ca miliardele de euro care se scot din țară să rămână în țară?

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a răbufnit, vineri seara la Sucevița unde, în conferința de presă organizată după Comitetul Executiv Național al PSD a spus că vrea ca țara să nu mai fie jefuită.

Întrebat dacă firmele străine nu vor renunța la afaceri cu cei din România pentru că va trebui să-și mărească birocrația după introducerea TVA split, Liviu Dragnea a răspuns că România trebuie să-și vadă interesul de a recupera banii care acum ies din țară.

„Relația cu noi, noi cu bugetul nostru o putem discuta odată serios? Adică noi putem avea dreptul să spunem în România că miliardele de euro care se scot din țară să rămână în țară? Avem…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=171984

Publicat de pe 30 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii