|

Liviu Dragnea, după ce a aflat că Primăria Suceava a conservat lucrările la termoficare pentru că nu au venit banii de la Guvern: A oprit lucrările Primăria din cauza Guvernului? Am mai pățit asta prin alte orașe și după aia se dovedea că nu ăsta e adevărul

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, la Sucevița, după ce a aflat că Primăria Suceava a sistat și conservat lucrările la rețeaua de termoficare din cauză că nu a primit cei 7 milioane de lei alocați prin Hotărâre de Guvern că a mai auzit că lucrări au fost blocate din cauza Guvernului și pe urmă s-a dovedit că nu este adevărat.

Premierul Mihai Tudose a spus în conferința de presă că se va interesa de ce nu au fost transferate sumele și va transmite un răspuns.

„A oprit lucrările Primăria din cauza Guvernului? Am mai pățit asta prin alte orașe și după aia se dovedea că nu ăsta e adevărul”, a adăugat Liviu Dragnea.

El a făcut…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=171852

Publicat de pe 30 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...