|

Liviu Dragnea, la întrunirea CEx PSD de la Sucevița: „Este o analiză a activității guvernamentale de la instalare până astăzi”

Vineri, 29 septembrie, la Sucevița, are loc întrunirea Comitetului Executiv Național al PSD la care participă liderul Partidului Social Democrat, președintele Liviu Dragnea, membrii Biroului Permanent al  Partidului Social Democrat, premierul Mihai Tudose și unii membrii ai guvernului președinți ai organizațiilor județene ale Partidului Social Democrat.

Este o analiză a activității guvernamentale de la instalare până astăzi. Stăm mult mai bine decât în perioada trecută. Vom discuta și despre activitatea parlamentară și relațiile dintre Guvern și Parlament, care nu funcționează foarte bine. De asemenea, vom discuta și despre baza de date a membrilor de…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=171432

Publicat de pe 29 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...