|

Lucian Harșovschi: Începând cu 1 iulie, transportul complementar cu maxi-taxi iși încheie activitatea

Transportul complementar cu maxi-taxi iși încheie activitatea începând cu 1 iulie 2017. Potrivit viceprimarului municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, societatea municipalității, T.P.L. S.A., rămâne unic operator pentru transportul de călători de pe raza municipiului Suceava.

„Acest lucru trebuia să se întâmple acum un an dar conducerea T.P.L. a informat primăria că nu este pregătită să preia surplusul de călători deoarece are parcul auto învechit și subdimensionat. Dacă mă întrebați pe mine, nici acum nu sunt pregătiți pentru toamnă când elevii…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=126876

Publicat de pe 29 Iun 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Lucian Harșovschi: Începând cu 1 iulie, transportul complementar cu maxi-taxi iși încheie activitatea”

 1. Buna ziua. Transportul public in Burdujeni-Sat este compromis de decizia fara scrupule a celor din conducere. Cu ce se duc oamenii la cumparaturi, cu ce vin oamenii de la cumparaturi, cu ce se duc copii la scoala si cu ce vin acasa? Ne intoarcem din nou pe vremea comunismului cand circulau autobuze din 4 in 4 ore?
  Ne intoarcem din nou la vremea cand trebuia sa mergem pe jos kilometri intregi pana in centru pentru ca nu mergeau autobuzele sau nu era curent si troleibuzele nu circulau?
  Ne intoarcem din nou, dupa 28 de ani, la aceeasi situatie sa mergem imbulziti si inghesuiti in autobuze pline pana la refuz si cu usile deschise pentru ca nu puteau sa fie inchise din cauza oamenilor ce stateau inghesuiti pe scara autobuzului cu teama ca trebuiau sa astepte inca o ora sa vina alt autobuz. Rusine celor care au decis si au luat aceasta hotarare. Cu oameni ca voi in conducere se duce de rapa tara asta care are potential dar este distrusa de voi. Rusine, rusine, rusine. Credeti ca oamenii au bani de taxi de fiecare data cand vin cu cumparaturi sau trebuie sa ajunga undeva la o anumita ora?
  Ganditi-va si la oameni, nu doar la interesul vostru de a acumula venituri de la sponsori europeni, bani pe care ii bagati in buzunarele voastre proprii negandindu-va la oamenii care v-au votat si v-au facut viata frumoasa.
  Rusine!

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

 • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
 • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
 • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
 • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
 • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...