|

Mai mulți medici voluntari vor testa, miercuri, gratuit sucevenii în vederea depistării hepatitei C. Acțiunea se va derula în Parcul Policlinicii Areni

Medici voluntari vor participa, miercuri, la o acţiune organizată în Parcul Policlinicii Areni, ce vizează testarea gratuită a sucevenilor în vederea depistării hepatitei C, evenimentul făcând parte din campania naţională derulată de Societatea de Boli Infecțioase și HIV/SIDA și Asociația SOS Drepturile Pacienților.

Potrivit unui comunicat de presă, campania de testare gratuită pentru depistarea hepatitei C, intitulată “Hepatita C. Testează-te acum! Testează-te aici!”, este derulată de Societatea de Boli Infecțioase și HIV/SIDA și Asociația SOS Drepturile Pacienților în cadrul unui proiect susţinut de Ministerul Sănătății.

“Activitățile se…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=195540

Publicat de pe 14 Noi 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...