|

Ministrul a anunţat reparaţiile la drumuri: Bicaz-Lacu Roşu și Roman-Vaslui, în 2 luni, dezastrul de la Hangu, în 2 ani!

Vizita de ieri a Ministrului Transporturilor, Razvan Cuc in judetul Neamt ar fi una extrem de fructuoasa daca se implinesc previziunile si promisiunile anuntate de acesta si de Ionel Arsene (presedintele CJ) care l-a insotit pe tot traseul deplasarii.

Reparatiile si modernizarile de pe tronsoanele de pe DN Bicaz-Lacu Rosu ar urma sa fie finalizate in 2-3 saptamani. Apoi echipa de la Drumurile Nationale Iasi ar urma sa se mute pe tronsonul de DN Roman-Vaslui unde, tot in regie proprie, sa reabiliteze total vreo 23 de km de drum.

Raspunzand intrebarii Vestea, Arsene a anuntat ca vor fi alocati 280 milioane lei pentru o lucrare de anvergura pe DN Bicaz-Poiana…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=171643

Publicat de pe 29 Sep 2017. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, NEAMȚ. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii