|

Misiunile CIMIC sau conectarea la viaţa reală din Afganistan

Misiunile în Afganistan şi nu numai, lasă în sufletul militarului român amprente nevazute, pe care doar el le poate simţi. Ca de fiecare dată, acestea, cu o foame de lup hăituit, rup timp de şase luni din normalul vieţii sale. Ştiu, este meseria noastră, noi am ales-o.

De fiecare dată nu ne ramâne decât acea împăcare cu sine, prin  faptul că facem ceea ce trebuie; că la finalul fiecarei misiuni, primim aprecieri prin care ne sunt recunoscute  eforturile, profesionalismul şi nu în ultimul rând, ataşamentul faţă de valorile naţionale. Poate par vorbe mari, înşiruite pe o stare de necesitate emoţională, dar aici în misiunile internationale, dai testul jurământului militar.

O…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=163272

Publicat de pe 13 Sep 2017. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, VRANCEA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...