|

Modernizarea de drumuri, reabilitare și construire locuințe sociale în Ițcani, Burdujeni Sat, Lanişte şi Aleea Dumbrăvii, cu șanse mici de finanțare după ce Guvernul a redus la jumătate termenul pentru depunerea strategiei de dezvoltare locală. Primarul Ion Lungu cere să se revină la termenul de șase luni

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că proiectele pe care intenționa să le depună pentru  modernizare de drumuri, reabilitare și construire locuințe sociale în Ițcani, Burdujeni Sat, Lanişte şi Aleea Dumbrăvii, riscă să nu poată fi finanțate din cauză că Guvernul a redus la jumătate termenul pentru depunerea strategiei de dezvoltare locală.

Lungu a spus că Grupul de Acțiune Local Urban Suceava a primit o finanțare pentru ca în șase luni să realizeze strategia de dezvoltare locală, dar că termenul de finalizare a fost redus la jumătate, astfel că această strategie ar urma să fie depusă până în 13 noiembrie.

„E aproape imposibil”, a…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=170628

Publicat de pe 28 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...