|

Momente de cultură și umanitate, la ediția a doua a Concursului județean de teatru „Actori mari pe scene mici, pentru grupa de pitici”

În aplauze sincere și o notă de apreciere generală s-a încheiat cea de-a II-a ediție a Concursului judeţean de teatru „Actori mari pe scene mici, pentru grupa de pitici”, concurs organizat de Inspectoratul Școlar Suceava- Departamentul pentru educaţie timpurie- învățământ preșcolar, împreună cu 18 de grădiniţe din judeţul Suceava înscrise în concurs.

Desfășurate în  zilele de 12 și 13 iunie 2017, în sala Teatrului „Matei Vișniec” din Suceava, spectacolele de teatru puse în scenă de un număr remarcabil (160) de actori amatori din rândul cadrelor didactice, părinților, foștilor elevi, membrilor comunității locale au oferit publicului spectator…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=127623

Publicat de pe 30 Iun 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii