|

Nereguli găsite la căminele de bătrâni controlate de un medic de la Spitalul Judeţean Mavromati

sanatoriu nitu1Două cămine de îngrijire a bătrânilor, controlate de un medic angajat la Spitalul Judeţean Mavromati, au fost găsite cu nereguli grave în urma unor controale. Familia medicului Daniela Babei deţine Asociaţia de Întrajutorare Sfânta Maria şi are două astfel de cămine în municipiul Botoşani. În primăvara acestui an un fost angajat la unităţile de îngrijire a bătrânilor a reclamat mai multe aspecte negative ce au fost verificate de autorităţi.

Mihaela Lazăr a lucrat timp de trei luni ca îngrijitoare şi a descris condiţiile în care erau îngrijiţi bătrânii ca fiind improprii.

„Se spunea că mâncarea este adusă prin sistem catering. Nu are firmă de…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=142419

Publicat de pe 31 Iul 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, BOTOȘANI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Nereguli găsite la căminele de bătrâni controlate de un medic de la Spitalul Judeţean Mavromati”

  1. CHISALITA CATALINA

    Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in caminul de batrini,mama mea a fost „ingrijita”acol,am fost nevoita sa ma duc sa o iau de acolo pt.ca de fiecare data cind vorbeam la tel.ma acuza ca am duso acolo ca sa moara de foame si sa fie tratata rau,cind am cerut explicatii mi sa spus ca mama are alzheimer de catre DOCTORITA BABEI pt care lua si tratament,nimic adevarat.Dupa ce am luato pe mama de acolo am duso in alta parte unde pt. a continua tratamentul care era dat de DOCTORITA BABEI au facut analize la singe,a fost consultata de alti DOCTORI ADEVARATI i-au dat mamei mele tratamentul care trebuia nu pt.alzheimer cum ia dat DOCTORITA BABEIar trebui sa fie licentiata si sa plateasca pt. tot ce a facut batrinilor pt.ca cred cum a fost tratata mama mea asa ia tratat pe toti,sa nu mai vorbesc de chitante pt.bani care plateam lunar dadea una din cind in cind,etc…etc…stia sa sune sa ceara bani pt.una pt. alta.cind mama si-a rupt piciorul nu am fost anuntati.Noi am duso pe mama acolo ca sa fie ingrijita nu ca sa isi bata joc de ea si pt asta ii dadeam si bani.Sper sa descoperiti totul despre DOCTORITA BABEI si sa plateasca pt. cit si-a batut joc de altii care aveau incredere in ea.Va multumesc din suflet

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...