|

Numai 86 de locuri de muncă libere în județul Suceava

 

În județul Suceava, potrivit centralizărilor Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă, sunt vacante 86 de locuri de muncă.

La nivel naţional sunt libere 30.318 locuri de muncă, cele mai multe în București şi în judeţele Prahova şi Sibiu, în timp ce în Suceava şi Giurgiu sunt cele mai puţine.

Cei mai căutați pe piața muncii sunt muncitorii necalificați în industria confecţiilor, muncitorii necalificați la asamblarea / montarea pieselor, agenții de securitate și manipulanții de mărfuri.

Județele din jurul Sucevei au următoarea ofertă :Maramureș 499 posturi, Bistrița Năsăud 437, Mureș 447, Harghita 580, Neamț 570, Iași 1.206 și Botoșani 254.

 citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=170714

Publicat de pe 28 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...