|

O firmă britanică a cumpărat jumătate din drepturile de explorare pentru o concesiune de hidrocarburi din județul Suceava

O firmă britanică a cumpărat jumătate din drepturile de explorare pentru o concesiune de hidrocarburi încă nedezvoltată din zona localității sucevene Grănicești.

Potrivit profit.ro , firma britanică Prospex Oil&Gas a achiziționat de la Raffles Energy SRL, o participație de 50% din drepturile de explorare aferente concesiunii de hidrocarburi EIV-1 Suceava, din nord-estul României, pentru care va plăti 750.000 euro.

Acordul semnat cu Raffles vizează o zonă de explorare din concesiunea Suceava, ce include o descoperire nedezvoltată de hidrocarburi la Grănicești și mai multe licențe de prospectare aflate în diferite stadii de dezvoltare.

Sursa citată arată că…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=148968

Publicat de pe 14 Aug 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...