|

Parfumuri contrafăcute, oferite la vânzare în Focșani

La data de 10 decembrie a.c., ora 14.53, polițiștii focșăneni au depistat în parcarea unei societăți comerciale de pe raza municipiului  Focșani, doi bărbați, de 30 respectiv 51 ani, din municipiul Brașov, județul Brașov, în timp ce ofereau spre vânzare parfumuri care purtau  mărci protejate  fără a deține documentele necesare pentru punerea în circulație.

Polițiștii au indisponibilizat 13 parfumuri, susceptibile a fi contrafăcute,  continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Sursa: IPJ Vrancea

 

Post-ul



citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=209714

Publicat de pe 13 Dec 2017. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, VRANCEA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...