|

PAȘCANI. FOTO. Supraponderali scoși cu pompierii din apartamentele din Pașcani

Supraponderal scos cu pompierii 1Intervenții speciale duminică ale salvatorilor de la ISU Pașcani și Serviciul de Ambulanță Iași.

Un bărbat supraponderal din Pașcani, care locuiește la blocul Moldova, a avut nevoie duminică, 16 februarie de intervenția pompierilor pentru a fi dus la spital, după cum titrează newspascani.ro. Pășcăneanului, cu o greutate de 250 kg, i s-a făcut rău și a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Însă din cauza greutății, pacientul nu a putut fi coborât cu liftul, iar medicii de la Serviciul de Ambulanță Iași au chemat în ajutor pompierii. Pacientul, în stare gravă cu edem pulmonar, a fost dus la Spitalul de Urgențe Pașcani. Medicii au decis să-l interneze la secția de terapie intensivă, însă au întampinat probleme de infrastructură. Paturile sunt prea mici pentru pacientul cu greutate, astfel încât s-a căutat o soluție de compromis și a fost dus într-o rezervă specială, unde a primit tratamentul medical corespunzător. Tot duminică dimineață a mai avut loc un caz asemănător, când Serviciul de Ambulanță a fost solicitat să ofere ajutor medical unui pășcănean de 300 kg, care a refuzat să fie transportat la spital.
Cătălin Dumitrescu

Supraponderal scos cu pompierii 2

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=33643

Publicat de pe 16 Feb 2014. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL, BREAKING NEWS, GALERIE MULTIMEDIA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...