|

Percheziții în patru locații din județul Neamț pentru găsirea unui copil de trei ani care a fost luat cu forța de lângă mama lui din Rădăuți. Tatăl copilului a fost reținut

Un bărbat de 32 de ani din municipiul Roman a fost reținut de polițiștii din Rădăuți și este cercetat pentru lipsire de libertatate în mod ilegal față de un copil de trei ani pe care l-a luat cu forța de lângă mama lui.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți seara, la ora 19.03,  o femeie de 30 ani, din municipiul Rădăuți, a sesizat prin 112 că a fost agresată și amenințată în locuința surorii sale, de către un bărbat de 32 ani, fostul concubin, din municipiul Roman, care a luat cu el și copilul lor în vârstă de 3 ani, plecând cu autoturismul într-o direcție necunoscută.

Din primele verificări efectuate a rezultat că în acea după amiaza la ora…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=164669

Publicat de pe 16 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii