|

Permise de conducere reținute și peste 160 de amenzi pentru viteză excesivă aplicate de poliţiştii suceveni în cadrul unei ample acţiuni. Tânără din Brodina prinsă conducând cu 135 km/h în Straja, iar un tânăr tot din Brodina circula cu 110 km/h în aceeași localitate

Mai multe permise de conducere au fost reținute de polițiștii suceveni care au aplicat și peste 160 de amenzi în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în week-end, Serviciului Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat acțiuni pe raza județului pentru reducerea riscului rutier datorat vitezei excesive sau neadaptate, dar şi pentru constatarea şi sancţionarea altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 165 sancţiuni contravenţionale în valoare…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=188362

Publicat de pe 31 Oct 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii