|

Peste 600 de elevi din Vatra Dornei, sfătuți de polițiști privind alegerea locurilor de joacă, evitarea consumului de băuturi energizante sau alcoolice, dar și privind respectarea normelor de circulație în cadrul campaniei „Siguranța în școli”

În prima decadă a lunii noiembrie peste 25 de  poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei au acţionat în zona unităţilor de învăţământ pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi informarea acestora în vederea reducerii riscului infracţional şi victimal.

Astfel, au fost desfăşurate nouă acţiuni punctuale la care au participat poliţişti rutieri, poliţişti de ordine publică dar şi din cadrul structurii de investigaţii criminale, iar beneficiari ai activităţilor au fost peste 600 de elevi.

Potrivit Poliției Județene Suceava,în cadrul acţiunilor au fost aplicate şi 8 sancţiuni contravenţionale pentru acte de tulburare a ordinii…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=194605

Publicat de pe 12 Noi 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...