|

Poliția Locală Piatra-Neamț, razii în magazine. 20.000 lei, amendă pentru un depozit en-gross

Inspectori din cadrul Politiei locale P.Neamt, Compartimentul Control activitati comerciale, efectueaza, cu caracter permanent, controale pe raza municipiului P.Neamt, la agentii comerciali care comercializeaza produse si servicii de piata.

Astfel, in ziua de 12.09.2017,  au fost efectuate mai multe controale inopinate la diversi agenti economici de pe raza municipiului constatandu-se incalcari ale legislatiei in vigoare respectiv OG 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

In acest sens a fost…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=163560

Publicat de pe 14 Sep 2017. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, NEAMȚ. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...