|

Poliţia Locală recunoaşte că este neputincioasă când e vorba de muzica de la Cortul lui Căpraru, tovarăşul lui Micu şi Leoreanu!

E noapte de sâmbătă, deci e nuntă la Cortul lui Căpraru (cel numit Consilierul Portofel de la Roman) tovarăş de partid cu primarul Micu şi cu deputatul Leoreanu, deci locuitorii din cartierul Favorit au asigurată muzica de petrecere fix în geamurile lor.

După ora 22 – când, conform Legii 61/1991 sunt interzise activităţile care pot deranja ordinea publică, dreptul la odihnă al oamenilor – au sunat telefoanele la Poliţia Locală Roman şi oamenii au reclamat iar faptul că sunt deranjaţi de zgomotul şi bubuielile de başi care vin de la cortul firmei lui Căpraru (amplasat în ştrand, pe terenul Primăriei). Dispecera de serviciu nu a…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=165107

Publicat de pe 17 Sep 2017. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, NEAMȚ. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...