|

Prima ediţie OKTOBERFEST de la Galaţi

Prima ediţie OKTOBERFEST de la Galaţi
Prima ediţie OKTOBERFEST de la Galaţi În acest an, va avea loc la Galaţi prima ediţie a festivalului de toamnă OKTOBERFEST. Acest festival al berii a avut loc prima dată în oraşul München din Germania, în octombrie 1810. Organizarea acestui eveniment a pornit de la ideea unui subofiţer de origine bavareză. În prezent există în lume festivalul cu acelaşi nume şi în SUA, Canada, Brazilia, Thailanda si China. 
Primul festival a avut loc în ţara noastră în Braşov. unde se desfăşoară pe 20.000 mp şi aproape că formează “un mic orăşel format din turişti şi locuitori ai oraşului”, afirmă Anemona Hermeneanu, organizator al festivalului. 
În cadrul…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=170498

Publicat de pe 28 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, GALAȚI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...