|

Primăria vrea PLATANI la marginea bulevardului principal al municipiului Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat miercuri că intenționează  să depună un proiect cu finanțare europeană complementar celui de achiziții de autobuze electrice prin care pe axul principal al municipiului să fie plantați platani.

Primarul a spus în conferința săptămânală de presă că, la proiectele inițiale prezentate pentru a fi depuse pentru finanțare prin POR 2014-2020, vor putea fi depuse și proiecte complementare.

Potrivit lui Ion Lungu, la proiectul privind achiziția de autobuze electrice intenționează să depună un proiect suplimentar complementar care prevede plantarea de platani pe marginea drumului principal al municipiului.

Ion Lungu

De…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=170385

Publicat de pe 27 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...