|

Primarul Ion Lungu caută soluții pentru ca, la deszăpezire, iarba și arbuștii din apropierea străzilor să nu fie afectate de substanțele folosite: Putem să intervenim chiar manual, sau să protejăm vegetația cu folie

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care a inspectat, luni, utilajele de deszăpezire pregătite de firma Diasil pentru această iarnă a spus că o problemă rezultată în urma acțiunii de deszăpezire este că se afectează vegetația din cauza substanțelor folosite pentru combaterea lunecușului.

„Avem o problemă cu vegetația, cu iarba, cu arbuștii care sunt pe marginea șoselei”, a spus primarul care a adăugat că, din păcate și în acest an mulți s-au uscat, respectiv thuia, pini sau iarbă.

„Trebuie să încercăm ca în anumite zone, în principal în zona centrală (…) dar și în alte zone din oraș să intervenim chiar manual la deszăpezire”, a spus Lungu.

El a…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=194993

Publicat de pe 13 Noi 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii