|

Primarul Ion Lungu caută soluții pentru ca, la deszăpezire, iarba și arbuștii din apropierea străzilor să nu fie afectate de substanțele folosite: Putem să intervenim chiar manual, sau să protejăm vegetația cu folie

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care a inspectat, luni, utilajele de deszăpezire pregătite de firma Diasil pentru această iarnă a spus că o problemă rezultată în urma acțiunii de deszăpezire este că se afectează vegetația din cauza substanțelor folosite pentru combaterea lunecușului.

„Avem o problemă cu vegetația, cu iarba, cu arbuștii care sunt pe marginea șoselei”, a spus primarul care a adăugat că, din păcate și în acest an mulți s-au uscat, respectiv thuia, pini sau iarbă.

„Trebuie să încercăm ca în anumite zone, în principal în zona centrală (…) dar și în alte zone din oraș să intervenim chiar manual la deszăpezire”, a spus Lungu.

El a…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=194993

Publicat de pe 13 Noi 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...