|

PROTEST, ieri, la AMBULANŢA Neamţ

Salariaţii din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ au protestat, ieri, între orele 11-12, în curtea unităţii, pentru a „sensibiliza Guvernul să soluţioneze favorabil revendicările Federaţiei Naţionale Sindicale Ambulanţa din România (FNSAR)”.
Protestul a început cu 30 de secunde de avertizare sonoră, la unison cu toate salvările din ţară, pentru că astfel de mitinguri de sensibilizare au fost organizate, simultan, în toată ţara, de FNSAR. Capacitatea de intervenţie nu a fost afectată, întrucât la protest au participat membrii de sindicat aflaţi în timpul liber, dar şi angajaţi care nu sunt membri de sindicat.


citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=171272

Publicat de pe 29 Sep 2017. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, NEAMȚ. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...