|

PSD Botoșani dezaprobă și consideră nedemn gestul persoanelor care au ales să trădeze voința alegătorilor și s-au alăturat altor formațiuni politice

psd sigla, botosani, stiriToți membrii Organizației Județene a Partidului Social Democrat susțin continuarea implementării programului de guvernare, pentru care PSD a primit votul alegătorilor din fiecare zonă a țării. În același timp, PSD Botoșani dezaprobă și consideră nedemn gestul persoanelor care au ales să trădeze voința alegătorilor și s-au alăturat altor formațiuni politice.

Începând din 2016 și până în acest moment PSD a avut curajul de a-și asuma un program de guvernare serios, bazat pe analize, evaluări și simulări realizate de specialiști, cu măsuri și date clare pentru fiecare minister în parte.

Cu toate că au fost mulți critici, dintre care o parte au ales să…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=274134

Publicat de pe 26 Mai 2018. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, BOTOȘANI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii