|

PSD Suceava cere parlamentarilor PNL Suceava să nu mai deplângă lipsa investițiilor în infrastructură, starea economiei sau datoria externă pentru că România are cea mai mare creștere economică

PSD Suceava a respins, marți, critici ale parlamentarilor liberali care au atras atenția asupra lipsei de investiții în infrastructură, de situația economică a țării sau de datoria externă a României.

„Constatăm că și această săptămână debutează, în presa suceveană, cu lamentările colegilor parlamentari liberali. Noi, parlamentarii sociali-democrați suceveni, îi considerăm pe colegii noștri drept parteneri politici și nu adversari. De aceea am vrea să venim întâmpinarea lor, să lămurim dilemele care îi frământă, insă nu știm dacă la baza acestor frământări stă necunoașterea realității sau o amenzie profundă”, susține PSD Suceava.

Sursa…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=195597

Publicat de pe 14 Noi 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...