|

PSD Suceava nu va vota plata în avans a 4 milioane lei către Thermonet: “Chiar nimeni nu sesizează nici cel mai mic iz penal ?”

 

Dan Cușnir, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava a emis, azi cu câteva ore înaintea începerii ședinței Consiliului Local, un comunicat de presă în care dă de înțeles că aleșii PSD nu vor vota proiectul inițiat de primarul Ion Lungu ( PNL ) referitor la achitarea în avans către  Thermonet  a 4 milioane lei pentru energia termică pe lunile octombrie, noiembrie și decembrie.

“Dacă Suceava ar fi fost un oraş din Elveţia, cu grad de execuţie bugetară de 99,8 % şi tot nu ar fi fost în regulă o astfel de plata în avans, fără să ai un minim beneficiu pentru comunitate, fie şi măcar un discount de 4 – 5 %”,  spune Cușnir.

El afirmă…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=170759

Publicat de pe 28 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...