|

RAZII. Rutiera face prăpăd printre ieșenii băuți care s-au urcat la volan

radar-politie 1Nopți de foc în week-end la Iași pentru șoferii care s-au urcat băuți sau drogați la volan.

Zeci de filtre ale Poliției Rutiere au fost împânzite în tot orașul. În această acţiune au fost angrenate 113 efective, fiind controlate 744 de autovehicule, şi efectuate 144 testări cu aparatul etilotest şi 22 de testări pentru depistarea consumului de droguri. ”În perioada 21-22 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Iaşi, cu sprijinul poliţiştilor de ordine publică din judeţ şi cu participarea a doi reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale Antidrog Iaşi, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe drumurile publice din judeţul Iaşi, pentru menţinerea unui climat de siguranţă pentru toţi participanţii la trafic, precum şi pentru depistarea şi sancţionarea şoferilor care urcă la volan după ce au consumat alcool sau droguri”, a declarat Anca Vijiac, purtătorul de cuvânt al Poliției ieșene. Au fost constatate 4 infracţiuni pentru consum de alcool de către şoferi, fiind aplicate 148 de sancţiuni contravenţionale,dintre care 8 şoferilor depistaţi fiind sub influenţa alcoolului. Au fost reţinute în vederea suspendării 9 permise de conducere.

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=33789

Publicat de pe 23 Feb 2014. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...