|

Sindicaliștii SANITAS Suceava pregătesc noi proteste. Principala revendicare: creşterea reală şi echitabilă a veniturilor personalului din sănătate şi asistenţă socială

Uniunea Sindicală Judeţeană SANITAS Suceava, organizaţie cu peste 1.800 de membri în unităţile sanitare şi de asistenţă medico-socială din judeţ, a demarat acţiunea de strângere de semnături în vederea declanşării unei greve generale în sistemul sanitar.

În paralel, în perioada imediat următoare SANITAS Suceava va participa cu delegaţi la acţiunile de protest organizate la nivel naţional.

În zilele de 20, 22, 27 şi 29 martie vor fi pichetate Ministerul Muncii, Ministerul Finanţelor Publice şi Ministerul Sănătăţii urmând ca, în a doua jumatate a lunii aprilie, să aibă loc un miting de protest în capitală.

“Cele mai mari nemulţumiri ale…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=249558

Publicat de pe 13 Mar 2018. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii