|

Sindicatul din Primăria Paşcani, şedinţa pentru alegeri sau desfiinţare

Sindicatul funcţionarilor din Primăria Paşcani se întruneşte, după câteva luni de pauză. Şedinţa este programată pe 15 septembrie de la ora 13.30 şi ar putea fi decisivă pentru soarta acestei structuri.
Laura Pascu ( foto) , vicepreşedintele care asigură interimatul după pensionarea liderului de sindicat, Vasile Cardaş, spune că trebuie luate o serie de decizii importante.
„Trebuie să fie ales un nou preşedinte de sindicat pentru a fi deblocata activitatea. Eu nu am drept de semnătura, fostul lider nu a predat nici o situaţie. Sunt şi membri nemulţumiţi care spun că plătesc cotizaţia degeaba iar alţii vor dizolvarea organizaţiei…”
În aceiaşi şedinţa…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=163374

Publicat de pe 13 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, IASI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...