|

Sociologul Adrian Botezatu: Suceava insistă prea mult în promovare pe clișee provenite din comunism, cu dans popular, mici, macrameuri și cornițe de cerb puse în balcon. Avem un turism de supraviețuire din nunți, botezuri și praznice și nu valorificăm oportunități pentru turism de mase

Sociologul sucevean Adrian Botezatu, a declarat în emisiunea Exclusiv 90 de minute că în județul Suceava nu se poate vorbi de o industrie a turismului, ci de turism ocupațional, de supraviețuire, iar în afară de câteva evenimente importante, majoritatea operatorilor din turism supraviețuiesc din nunți, botezuri și praznice.

„Media cazărilor în județul Suceava este de 2,8 zile. Asta nu înseamnă turism, ci turism de tranzit și de week-end. Dacă facem un studiu spre ce tip de turism se îndreaptă masele mari de consumatori de servicii turistice noi nu prea ne regăsim ca ofertă pe aceste trenduri internaționale”, a spus Botezatu.

El a arătat că în Ungaria, în…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=193821

Publicat de pe 10 Noi 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...