|

Tabăra de jurnalism „Ai noștri tineri” începe, sâmbătă, la Ipotești

tabara de jurnalismSâmbătă, la Ipotești, începe cea de-a doua ediție a Taberei de jurnalism „Ai noștri tineri”, eveniment organizat de Asociația Buzzmedia și Memorialul Ipotești, cu sprijinul financiar al celor două amintite și al Consiliului Județean Botoșani. Tabăra este adresată, în mod special, membrilor cercului de jurnalism Micii reporteri din cadrul Asociației Buzzmedia și își propune inițierea participanților în munca de televiziune, radio, presă scrisă.

La ediția de anul acesta sunt invitați speciali cum ar fi Larisa Avram, producător TVR, actrița Claudia Nicolau, de asemenea, producător în TVR, jurnalistul radio, Camelia Banța și jurnalistul Doru Ionescu.

like facebookUn…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=148821

Publicat de pe 13 Aug 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, BOTOȘANI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...