|

ULTIMA ORĂ Doi frați din Albești au vrut să omoare un consătean, din cauza unor cai. Victima, dusă la spital cu lovituri grave la cap!

de Daniel MICU

Bataie sangeroasa, pe un camp, in satul Corni, comuna Albesti, între două perechi de frați. Un tânăr a ajuns la spital cu lovituri puternice la cap, iar fratele lui s-a ales cu răni pe tot corpul.

Totul a început de la niște cai. În timp ce fratii Vasilache  –  Mihai (34 ani) si Neculai (32 ani)  – si alte rude munceau in vie, caii lor s-au incaierat cu un armasar care era priponit pe camp. Stapânii acestora, frații Moruz, ciobani cu vârste de 22, respectiv 19 ani, au încercat sa desparta animalele. Supărați foc că armăsarul lor are de suferit, au sărit la bătaie la ceilalți doi frați, înarmați cu…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=135162

Publicat de pe 15 Iul 2017. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, VASLUI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...