|

Un pensionar a luat antigelul drept suc

Un pensionar în vârstă de 74 de ani a ajuns în stare extrem de gravă la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon“ din Copou după ce a băut accidental 400 ml de antigel. Acesta a fost transferat la Iaşi în comă, de la Spitalul Municipal din Roman, la sfârşitul săptămânii trecute, necesitând supraveghere şi tratament de specialitate pe Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI), timp de aproximativ cinci zile.

Bărbatul a confundat sticlele şi a băut din cea în care ţinea antigel, crezând că e suc, acesta fiind de culoare roz şi dulceag la gust. În momentul de faţă, starea acestuia este mai bună, fiind transferat de la ATI pe Clinica de Nefrologie.

„Iniţial, starea…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=126779

Publicat de pe 29 Iun 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, IASI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...