|

(VIDEO) PSD nu renunță de la implementarea split TVA

În condițiile în care România este țara din Uniunea Europeana cu cel mai mare procent de neîncasare din TVA, liderii PSD au anunțat că nu renunță la implementarea split TVA.

Sunt convins că de la 1 ianuarie, firmele care își plătesc TVA-ul declarat nu vor fi deranjate absolut deloc. Cei care nu plătesc, trebuie să se integreze în sistem. (…) Avem o țară, nu mai vrem să fie jefuită”, a declarat Liviu Dragnea.

Plata defalcată a TVA va fi obligatorie de anul viitor doar pentru companiile de stat și firmele aflate în relații contractuale cu statul, daca modificările votate în comisia de buget din Senat, la propunerea senatorilor PSD vor ajunge lege.

The post…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=171722

Publicat de pe 30 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...