|

Zeci de șoferi băuți sau fără permis depistați în noaptea de sâmbătă spre duminică de polițiștii suceveni care au verificat șoferii care ies din cluburi sau baruri în cadrul acțiunii „Fii treaz la volan!”

Polițiștii suceveni au declanșat acțiunea „Fii treaz la volan!” și au organizat în noaptea de sâmbătă spre duminică 25 de filtre rutiere în proximitatea barurilor şi discotecilor  în urma căreia au fost identificaţi la timp, înainte de producerea unor tragedii, zeci de şoferi băuţi sau fără permis.

Potrivit Poliției Județene Suceava, peste 200 de poliţişti din cadrul structurilor de poliţie rutieră, investigaţii criminale, ordine publică, secţiilor de poliţie rurală, luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava, dar şi poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au asigurat şi în acest week-end un…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=194589

Publicat de pe 12 Noi 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...